Mainos
Mainos

Vihreät pavut espanjalaiseen tapaan

  • 450 g vihreitä papuja paloina
  • 50 g voita
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • ½ sipulia silputtuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2,5 dl kanalientä
  • 3 valkosipulinkynttä

Kaada papupalat kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä n. 7 min. Kaada lävikköön valumaan. Sulata kattilassa voita. Kaada sekaan oliiviöljy ja kuumenna. Lisää sipulisilppu ja hauduta kolmisen minuuttia. Kumoa joukkoon pavut, mausta suolalla ja mustapippurilla ja sekoita ravistellen. Lisää kanaliemi ja murskattu valkosipuli. Kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme