Mainos
Mainos

Vuoden Kalakauppiaaksi valittiin Kalakauppa E.Eriksson

Helsinkiläinen Oy Kalakauppa E.Eriksson Ab on valittu Vuoden Kalakaupaksi. Tällä kertaa valinnalla kunnioitettiin pitkiä perinteitä, sillä Kalakauppa E.Eriksson perustettiin jo 120 vuotta sitten ja se kuuluu Suomen vanhimpiin kala-alan yrityksiin. Suomen Kalakauppiasliitto myöntää Vuoden Kalakauppias -tunnustuksen vuosittain jäsenyritykselleen kiitoksena koko alan kehittämiseksi tehdystä työstä ja kalan kulutuksen edistämisestä. Tunnustus jaettiin nyt 13. kertaa.

Kalakauppa E.Eriksson on erikoistunut palvelemaan ravintola- ja suurkeittiöalaa, ja keittiömestarit tuntevatkin sen ammattitaidosta ja nopeasta palvelusta sekä laajasta valikoimasta, johon kuuluu yhtä lailla kotimaisia kalaherkkuja ja eksoottisia lajeja. E.Eriksson toimittaa päivittäin 1500 kiloa kalafileitä noin 60 ravintolaan tai suurkeittiöön. Helsinkiläiset tuntevat Vuoden Kalakauppiaan tittelillä palkitun kalaliikkeen myös Wanhan kauppahallin myymälästä, jossa on tarjolla kaikenlaisia vesien antimia pyyntituoreesta kalasta aina äyriäisiin ja mätiin sekä erilaisiin silli- ja lohituotteisiin. (Finfood)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme