Mainos
Mainos

Vuokra-asunnoista tulossa kova kilpailu

Vapaista vuokra-asunnoista käydään nyt niin kovaa kilpailua, että vuokrien pelätään nousevan syksyä kohden entisestään, kertoo Vuokraturva.

Vuokra-asuntomarkkinat ovat vilkastuneet tänä keväänä normaalia aiemmin, kun Kreikan kriisin pelästyttämät asunnonostajat ovat rynnänneet etsimään itselleen vuokra-asuntoa. Myös lapsiperheet ja opiskelijat ovat aktivoituneet asuntomarkkinoilla kevään tullen.

Erityisesti opiskelijoille povataan jälleen vaikeaa asuntotilannetta. Vaikeimmassa asemassa ovat Vuokraturvan mukaan ne nuoret, joiden opiskelupaikka varmistuu vasta heinäkuun lopulla, sillä mitä myöhemmin asunnon haku alkaa, sitä vaikeampaa kodin löytämisestä tulee.

Opiskelupaikkojen eriaikainen varmistuminen asettaakin opiskelijat eriarvoiseen asemaan vuokramarkkinoilla. Viime tipassa asuntoja hakevia opiskelijoita joudutaan todennäköisesti majoittamaan tänäkin vuonna patjoille liikuntasaleihin, kuten aiempinakin vuosina.

Vuokraturvan mukaan maksukykyisten vuokralaisten määrän ja vuokra-asuntojen kysynnän yhtäaikainen lisääntyminen tulevat luultavasti johtamaan vuokrien nousuun syksyä kohti.

Löydä oma unelmiesi vuokra-asuntoJokakoti.fin Vuokraa-osiosta.

Lue myös:

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot