Mainos
Mainos

Wasabikurkut

  • 2-3 kiinteää avomaankurkkua
  • 3-5 cm wasabitahnaa tai 2-4 tl wasabijauhetta
  • 1/2 - 1 rkl soijakastiketta
  • 1. Pese kurkut hyvin ja leikkaa ne paksuhkoiksi viipaleiksi tai lohkoiksi.
  • 2. Sekoita wasabitahna tai vesitilkkaan sekoitettu jauhe (wasabi on varsinkin japanilaisten suosima ärhäkkä mauste, vihreä piparjuuri, jota saa mm. etnisistä kaupoista) soijakastikkeen kanssa ja lisää kurkkujen joukkoon. Sekoita ja anna maustua hetki. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa jompaakumpaa tai molempia. Tarjoa lisäkkeeksi.

Wasabikurkut lämpimänä

  • samat aineet kuin edellä + 1 rkl öljyä
  • 1. Kuullota paksuhkoja kurkkuviipaleita tai -lohkoja hetki öljyssä ja lisää wasabi ja soijakastike. Anna maustua hetki. Älä kypsennä liikaa, kurkku on parhaimmillaan lämpimänäkin napakan kovana. Tarjoa lisäkkeeksi esim. kalan kanssa.

- Toim. Kati Nappa

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot