Mainos
Mainos

Yle: Suomalaisnaiset villiintyivät rautakaupoissa – yllättävä tuote viedään käsistä!

Käsityöharrastajat ovat villiintyneet muurausnarusta, kertoo Yle

Yle kertoo, että rakennustyömailta tuttu, nailonista valmistettu muurausnaru on kevään hitti käsityöharrastajien parissa. Sosiaalisen median käsityö- ja virkkausryhmissä nähdään runsaasti kuvia muun muassa amppeleista ja terassinmatoista.

– Muurausnaruhan on sinänsä ihanteellinen materiaali, että se ei mene miksikään. Se sopii vaikka kesäkassiin, koska materiaali ei pelkää likaa ja on säänkestävä, kertoo Länsi-Kymin Marttayhdistyksen puheenjohtaja ja kotkalainen käsityöharrastaja Heli Yliaho Ylelle.

Pirteiden värien lisäksi narun etuna on sen hinta.

– Kun lankaa tai narua myydään rautakaupassa, sen hinta rullalta on minimaalinen. Vastaava, samantuntuinen nailonlanka on lankakaupasta ostettuna huomattavasti kalliimpi, Yliaho kertoo.

Somevillitys ei ole jäänyt huomiotta rautakaupoissakaan, joissa muurausnarun kysyntä on kasvanut valtavasti, ja narua on tilattu lisää tyhjeneviin hyllyihin. Esimerkiksi Biltemassa menekki on kasvanut jo 60 prosenttia maaliskuun puoliväliin mennessä.

– Muurausnaruilmiö on totta kai huomattu ja ilolla otettu vastaan. Lankaa toki riittää myös sen alkuperäiseen tarkoitukseen, Bilteman markkinointijohtaja Tarja Pitkänen vakuuttaa Ylelle.

Myös esimerkiksi Stark-myymälöissä ja Clas Ohlsonilla on huomattu muurausnarun kysynnän lisääminen.

Lähde: Yle

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme