Mainos
Mainos

Yökerhosta seurusteluravintolaksi

Aikuisten kaupunkilaisten illanviettotavat ovat viime vuosina oleellisesti muuttuneet. Nyt ei haluta bailata aamuneljään, vaan tavata ihmisiä seurusteluravintolassa, sanoo Sokos Hotel Vaakunan hotellinjohtaja Raili Juuti.

Myös juomatavat ovat uudistuneet. 1990-luvun puolivälissä olivat keppanatuoppi ja hanasiideri muodissa. Nyt juodaan erikoisoluita ja viinejä.

Helsinkiläinen ravintola 10th Floor on kokenut muodonmuutoksen; yökerho on jäänyt pois. Tilalle avautuu ruoka ja seurusteluravintola Loiste. Sen sisustuksen on suunnitellut arkkitehti Jutta Johansson.

Uusi ilme on sekoitus vanhaa ja uutta. Museoviraston suojelemat upeat puupaneelit ja muut historialliset yksityiskohdat säilyvät entisellään. SOK:n taidevarastosta löytyneet vanhat valaisimet ja kristallikruunut on myös palautettu paikoilleen.

Loisteen ravintolapäällikkönä toimii Piia Uusitalo ja keittiöpäällikkönä Marko Alander.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme