Mainos
Mainos

14 vinkkiä – näin valmistat täydellistä pastaa kotioloissa

MTV3:n Makuja-osiossa Sivumaku-blogia pitävä Jani Kinnunen neuvoo, miten kotioloissa voi valmistaa täydellistä pastaa.

– Pastan merkitys keittiössämme on jossain määrin vuosien varrella vaihdellut, mutta aina se on pysynyt yhtenä kulmakivistä. Joskus söimme sitä kolmesti viikossa, viime aikoina ehkä kerran. Liekö takaraivossa kolkuttavat hiilari-itsesyytökset? Pasta on joka tapauksessa aina lyhin ja varmin tie makuhermojeni tyydyttämiseen. Toisinaan se pelastaa kiireisen arki-illan, joskus taas toimii lämminhenkisenä, mieltä ja ruumista ruokkivana comfort foodina, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

Minkälaisia seikkoja tulisi muistaa, kun valmistaa kotioloissa pastaa? Käy lukemassa vinkit Sivumaku-blogista.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme