Mainos
Mainos

3 asiaa, jotka tulisi aina lisätä pastan joukkoon – teetkö sinä näin?

Italialaissyntyinen kokki Giada De Laurentiis nimeää kolme raaka-ainetta, joita ilman pastasta ei voi tulla täydellistä.

Kuuluisa, television ruokaohjelmista tuttu kokki Giada De Laurentiis tuntee pastanvalmistuksen salat. Italialaissyntyinen kokki tunnetaankin lisänimellä ”pastakuningatar”. Popsugar-ruokasivusto kysyi Laurentiis’ilta parhaat vinkit pastan valmistukseen.

Pastakuningatar listasi kolme asiaa, jotka tulisi aina lisätä pastaan:

1. Keitinvesi. Kun valmistat mitä tahansa pastaa, ota pastan keitinvettä talteen, jotta voit lisätä sitä hiukan pastan joukkoon.

2. Suola. Pidä huoli, että pastan keitinvedessä on tarpeeksi suolaa. Muuten pasta ei maistu miltään.

3. Ekstraneitsytoliiviöljy. Pasta viimeistellään aina lorauksella laadukasta oliiviöljyä. Mielellään myös tuoreella, raastetulla parmesanjuustolla.

Lähde: Popsugar

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme