Mainos
Mainos

4 ruokaa, joita sinun pitäisi syödä – jos haluat laihtua ja polttaa rasvaa

Ravitsemusterapeutti muistuttaa, että ruokavalinnoilla voi vaikuttaa myös kehon rasvanpolttoon.

Tarvitsetko apua nälänhillinnän kanssa? Ravitsemusterapeutti Julie Uptonin mukaan tämä on laihduttajien yleisin ongelma.

– Et suinkaan ole yksin. Suurin osa painon kanssa taistelevista asiakkaistani taistelevat myös näläntunnetta vastaan. Tähän tahdonvoima ei aina auta, Upton toteaa.

Hyvä uutinen kuitenkin on, että tutkimuksissa on löydetty tiettyjen ruokien vaikuttavan aivojen neurotransmittereihin nälkää hilliten, jolloin myös laihduttaminen ja rasvanpoltto helpottuu.

– Syö enemmän näitä ruokia, niin pidät nälän loitolla ja laihdut, Upton lupaa.

4 tehoruokaa: hillitse nälkää ja polta rasvaa!

1. Omenat

Omena päivässä pitää ainakin kilot loitolla, jos ei vanhaa kunnon lääkäriä. Tutkimusten mukaan omenoiden kuidut ja luonnolliset hapot edistävät rasvanpolttoa.

2. Pavut, herneet ja linssit

Pavuilla, herneillä ja linsseillä on kolmitehoinen vaikutus painonpudotukseen! Ne hillitsevät kuitujensa ansiosta nälkää, ovat erinomaisia proteiininlähteitä ja omaavat alhaisen glykeemisen indeksin, joka pitää hiilarihimot loitolla.

3. Kananmunat

Kananmunat sisältävät paitsi proteiinia, hillitsevät ne myös nälkää aiheuttavan hormonin toimintaa. Aloita siis päiväsi kananmuna-aamiaisella!

4. Pähkinät

Vaikka pähkinät mielletäänkin kaloripommeiksi, voivat ne olla itse asiassa auttaa laihtumaan. Pähkinät sisältävät terveellisiä rasvoja ja niiden proteiinit pitävät sinut kylläisenä pidempään. Pähkinät myös vauhdittavat aineenvaihduntaa.

Lähde: Fitsugar


Kesäuusinta: Juttu on julkaistu alun perin vuonna 2016.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme