Mainos
Mainos

"Äijäkaupalta" yllättävä veto: Varusteleka avaa baarin

Varusteleka avaa Sotima-nimisen baarin Konalaan.

Armeijatavaran erikoisliike Varusteleka avaa huomenna 13. huhtikuuta baarin myymälän tiloihin, Konalaan.

– Aloimme viime vuonna myydä kotimaisia pienpanimotuotteita, ja tavoitteenamme on olla Suomen paras pienpanimotuotteiden myymälä, kertoo Varustelekan olutparoni Eric Andersson.

– Alkoholilainsäädäntö rajoittaa myytävien oluiden prosenttimääriä hirvittävästi, ja rupesimme sitten miettimään, miten voisimme laajentaa valikoimaamme. Tulimme siihen tulokseen, että ainoa järkevä vaihtoehto on perustaa baari myymälän yhteyteen.

Anderssonin mukaan kotimaisia pienpanimotuotteita myyvän baarin on tarkoitus olla asiakkaille olohuone, jossa aikaa voi viettää oluen tai kahvikupillisen äärellä. Myös kahvin osalta tarkoitus on panostaa laatuun, kahvipavut jauhetaan paikan päällä. Ruokaa baarista ei saa.

– Myymme oluita, siidereita ja simoja. Tiukkaa viinaa ei ainakaan aluksi tule myyntiin. Mitään menomestaa tästä ei tule, eikä se ole tarkoituskaan, Andersson kertoo.

Myymälän yhteydessä sijaitseva baari on avoinna myymälän aukioloaikojen mukaan. Baarista ostetut juomat on nautittava paikan päällä.  

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme