Mainos
Mainos

Äijämättöä illan lätkämatsiin – poimi herkulliset vinkit!

Jääkiekon MM-kisoja seuratessa on otollinen aika nauttia huolella valmistettua "äijämättöä"!

Makuja.fi kokosi yhteen Jani Kinnusen Sivumaku-bogista reseptejä, joiden tuloksia on helppo herkutella jääkiekko-ottelun aikana. Mukana on monta gourmet-versiota tutuista sormisyötävistä!

Mole-kastike ja oluessa haudutettu possunposki -taco

Tacojen väliin voi hyvin annostella jauhelihan ohella myös suomalaisten viime vuosina löytämää lihaherkkua, pulled porkia. Kinnunen suosittelee valmistamaan possutäytteen rinnalle tacoihin omaa suosikkiaan, mole-kastiketta.

Hot Dog kokonaan itse tehtynä

Hodari on tuttu herkku, mutta milloin olet viimeksi valmistanut hodarit alusta saakka itse? Sivumaku-blogin hodarireseptillä valmistuvat herkulliset hodarit – ilman valmissämpylöitä.

Chilli Dog – jenkkiherkun ensipuraisu

New Yorkin tyyliin valmistettu hodari on niin ikään mitä oivallisinta herkkua lätkämatsin seuraksi. Kokeile amerikkalaisen katuruokaklassikon reseptiä!

KATSO RESEPTI:Chilli Dog

Bánh mì lihapullilla ja hoisin-majoneesilla – vietnamilaista katuruokaa

Vietnamilainen katuruokaklassikko, Bánh mì, on kuin aasialainen versio suomalaisille tutusta hodarista. Lihapullia sisältävä herkullinen leipä on loistavaa vaihtelua nakkikioskeilta tutulle herkulle!

Karitsa-gyros – kreikkalainen katuruoka

"Kreikkalainen roskaruoka", gyros, muistuttaa sekin tyyliltään tietyiltä osin suomalaisille tuttuja hodareita. Naan-leivän sisälle tähän herkkuun asetellaan lammasta.

Baja Fish Taco eli kalataco chilimajoneesilla ja mango-retiisisalsalla

Kalaa ei kannata unohtaa, jos tarkoitus on valmistaa äijämäistä herkkua kaloreista piittaamatta. Kala toimii yllättävän hyvin muun muassa tacojen täytteenä.

KATSO RESEPTI:Baja Fish Taco

Slovakia–Suomi-ottelu sunnuntaina 15.5. klo 20.15 MTV3- ja MTV Sport 1 -kanavalla sekä MTV Katsomossa. MTV Sport 1:llä ja Katsomossa lähetys alkaa klo 19.30, MTV3:lla klo 20.00.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme