Mainos
Mainos

Äiti löysi pikaruokaravintolassa lapsensa limusta partaterän – kuinka tämä on mahdollista?

New Hampshiressa on noussut kohu, kun paikallisen Wendy's-pikaruokaravintolan juomasta löytyi partaterä.

Aubrey Simonds kertoo Facebookissa löytäneensä vastikään partaterän Wendy's-ravintolan limusta. Entistä ikävämmän tilanteesta tekee se, että Simonds oli ostanut juoman tyttärelleen, joka ehti juoda siitä viisi kulausta ennen kuin juoman todellinen sisältö paljastui.

– Olen poissa tolaltani ja vatsaani kourii. Oloni on hutera ja minua ällöttää, mutta olen todella kiitollinen, että lapseni ei vahingoittunut, Simonds kirjoittaa päivityksessään.

Simonds ilmoitti tapahtuneesta sekä ravintolan henkilökunnalle että viranomaisille. Sekä pikaruokaketjun että poliisin toimesta asiaa ryhdyttiin heti selvittämään.

– Olen iloinen siitä, että he suhtautuvat tähän vakavasti, sillä tilanne voisi olla paljon pahempi. Pieni tyttöni kuitenkin joi tätä kamalaa juomaa, Simonds toteaa.

Partaterän alkuperää selvitellään

Paikallisen terveysviranomaisen mukaan on mahdollista, että partaterä on päätynyt juomaan ravintolassa siivouksen yhteydessä. Ravintolassa partateriä on käytetty apuna keittiön pintojen puhdistamisessa.

On mahdollista, että joku ravintolan työntekijöistä on ottanut terän pois roskien joukosta siksi, ettei terä vahingoittaisi ketään. Arvellaan, että tämän jälkeen terä on laitettu mukiin odottamaan poisheittämistä, mutta joku on erehdyksissä laskenutkin siihen juomaa.

Maailmalla elintarvikkeiden joukosta on aiemminkin löytynyt karmivia yllätyksiä – katso video!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme