Mainos
Mainos

Älä osta tätä jouluherkkua valmiina!

Makuja-sivustolla Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen neuvoo, miten tehdä vieraisiin vaikutus kotitekoisella glögillä.

Vaikka ruokakaupoista ja Alkoista löytyykin nykyään runsas valikoima erilaisia glögejä, kannattaa ruokablogaaja Jani Kinnusen mukaan satsata kotitekoiseen glögiin. Kotitekoisen glögin voi maustaa mielensä mukaan ja makuvaihtoehtoja on olemassa rajattomasti.

–Glögin tekeminen on helppoa ja teet huomattavasti suuremman vaikutuksen vieraisiin tarjoamalla sitä kotitekoisena. Itse tehty glögi on myös hieno tuliainen. Älä osta kaikkein halvinta ja huonointa viiniä, sillä saat myös huonoimman lopputuloksen. Ei kannata myöskään tuhlata hyviä vuosikertoja. Edullinen ja muutenkin omaa makua vastaava viini on paras vaihtoehto, Kinnunen neuvoo.

Katso Sivumaku-blogista vinkit kotitekoisen glögin valmistamiseen. Blogista löydät myös reseptin glögiin Jamie Oliverin tapaan!

Haluatko kuitenkin valmista glögiä? Katso Makuja-osion glögimakutestin tulokset!

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme