Mainos

Älä sorru pahaan leivontavirheeseen – tästä syystä taikinaa täytyy kohottaa kaksi kertaa

Jos pullista tai sämpylöistä ei tule kuohkeita, löytyy syy usein siitä, että kohottamisessa on epäonnistuttu. Tiesitkö, minkä vuoksi kohottaminen on niin tärkeää?

Elintarviketieteiden tohtori ja Primulan kehityspäällikkö Laura Flander kertoi Makuja.fi-sivustolle, minkä vuoksi leivonnaisia on niin tärkeä kohottaa.

Selvisi, että on yhtä tärkeää, että leivonnaisia kohotetaan ennen taikinan muovaamista sekä sen jälkeen, kun sämpylät tai pullat ovat saaneet oikean muodon.

– Jos leivonnaisia kohotetaan, niin leivonnaisista tulee ihanan pehmeitä, Flander toteaa.

Miksi taikinan kohottaminen on niin tärkeää? Katso vastaus videolta!

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot