Mainos
Mainos

Alkoholin nauttimisen näkee kasvoista – näin palaudut nopeammin

Säännöllisesti pieniäkin määriä alkoholia nauttivan ihmisen tunnistaa naamasta punakan ja kuivan ihon vuoksi. Näin asiantuntija neuvoo auttamaan kasvoja palautumaan helpommin. 

Krapula on varma merkki siitä, että alkolia on tullut nautittua liikaa, mutta pelkkä paha olo ja päänsärky eivät ole ainoita merkkejä siitä, että kumosit liian monta lasillista. Nautitut juomat näkyvät nimittäin myös ihosi kunnossa muun muassa kuivuutena ja punakkuutena. 

Koska alkoholi on diureetti, juokset koko illan vessassa ja olet aamulla kuiva kuin korppu. Siksi vettä tulisi nauttia pitkin iltaa säännöllisesti ja ennen nukkumaanmenoa muutama kunnon lasillinen. Näin kehottaa amerikkalainen ihotautilääkäri David Colbert Men's Health -lehden haastattelussa. 

Tämän lisäksi on hyvä käyttää erittäin kosteuttavaa kosteusvoidetta juhlaillan jälkeen ja seuraavana päivänä, eikä kosteuttava kasvohoito tee myöskään pahaa. 

Parasta olisi tietysti pysyä kaukana alkoholista. Siitä luopumalla saat useita eri terveyshyötyjä ja alkolakko näkyy nopeasti myös ihosi kunnossa tasaisena ihonvärinä ja hehkuna. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme