Mainos
Mainos

Ällöttävä väärinkäsitys paljasti, kuinka harva lukee tuoteselosteita

Hiuksille tarkoitettu oliiviöljysuihke hämmentää ihmisiä, uutisoi Buzzfeed. 

20-vuotias lontoolainen Coral juhlisti lauantaina koulujen loppumista osallistumalla grillijuhliin. Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes Coral näki ystävänsä keittiössä oudon näyn. Maustehyllyllä nökötti hiuksille tarkoitettu oliiviöljysuihke. ORS on suosittu hiustuotemerkki erityisesti afrikkalais-karibialais-hiustyypin omaavien keskuudessa.

Coral ihmetteli purkkia, sillä talossa asuvassa perheessä ei asunut ketään afro-hiuksista. Hän kysyi ystävältään, miksi purkki oli keittiössä. Ystävä vastasi tuotteen olevan ruoanlaittoon tarkoitettua oliiviöljyä. Coral ei voinut uskoa kuulemaansa ja selitti öljyn olevan tarkoitettu hiuksille, ei ruoanlaittoon, mutta ystävä ei ottanut Coralin väitteitä kuuleviin korviinsa.


Coral päätti kirjoittaa Twitteriin hämmentävästä väärinkäsityksestä, ja twiitti nousi pian viraalihitiksi. Kävi ilmi, että moni muukin on langennut samaan ansaan. Väärinkäsitys saattaa olla peräisin ruokakauppojen mokasta. Hiussuihketta on todistettavasti myyty joissakin kaupoissa ruokaöljyjen rinnalla. 

Lähde: Buzzfeed

Juuresranskalaiset maistuvat taatusti mainiolta, kunhan käytät kokatessa varmasti ruoanlaittoon tarkoitettua öljyä. Katso herkullinen resepti videolta!


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme