Mainos
Mainos

Aloittelijakin voi grillata täydellisen pihvin: Yksi väline takaa onnistuneen lopputuloksen

Epätasainen lämpö ja tippuvan rasvan aiheuttamat leimahtavat liekit voivat tehdä etenkin rasvaisten lihojen grillaamisesta haastavaa, ja lopputuloksena voi olla palanut tai raaka lihakimpale.

Apu voi löytyä helpommin kuin uskotkaan. Aloittelijan grillaustuloksen pelastaa nimittäin perinteinen valurautapannu. Valurautapannun avulla aloittelijakin onnistuu grillaamaan mehukkaita lihoja ja rapsakoita vihanneksia.

Valurautapannun päällä grillissä kypsennetty pihvi ei kaipaa enää uunia lainkaan vaan kypsyy tasaisesti riittävän kypsäksi suoraan grillissä. Muista kuitenkin ottaa pihvi pois pannulta heti, kun lihasnesteet alkavat tulla pintaan. Lihasnesteiden nousu on merkki medium-kypsyydestä. Jos nostat pelkästään pannun pois grillistä, jatkaa pihvi kypsymistään ylikypsäksi asti.

Muista myös antaa pihvin vetäytyä ennen tarjoilua.

Herkulliset grillivihannekset syntyvät samaten pannun avulla, kun laitat alle hieman öljyä. 

Lähde: Fox News


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme