Mainos
Mainos

Älytön tempaus johti ravintolapäällikön potkuihin – tarjoilija nolattiin härskillä tavalla

Ravintolapäällikkö sai potkut palkittuaan ravintolan tarjoilijan paras peppu -palkinnolla.

Ketjuravintolassa toteutettu päähänpisto johti ravintolan päällikön potkuihin Indianapolisissa. Tapahtumasarja sai alkunsa, kun Scotty's Brewhouse -ketjun yksi ravintola järjesti henkilökunnalleen palkitsemistilaisuuden, jossa paras tarjoilija- ja paras baarimikko -kategorioiden lisäksi palkittiin tarjoilijoista parhaan takapuolen omaava. Ulkoisista avuistaan palkittu tarjoilija kertoo, että häntä pyydettiin kääntymään selkä yleisöön päin, jotta muut voisivat ottaa kuvia hänen takapuolestaan.

– Olen enemmän kuin pelkkä takapuoli. Olen fiksu, ja olen menossa opiskelemaan, hieman yli vuoden ravintolassa työskennellyt nimettömänä pysyttelevä nainen kertoi Fox59:lle.

Ketjun johto reagoi tapahtuneeseen nopeasti antamalla potkut kyseisen ravintolan päällikölle.

Johto ei tarkentanut, kuinka monta henkilöä tapahtuman seurauksena irtisanottiin mutta korostaa, että tarvittavat toimenpiteet on tehty, ettei vastaavaa pääse enää tapahtumaan. 

Lähde: Foxnews

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme