Mainos
Mainos

”Arkeenkin näppärästi mahtuva herkku” – kokeile uudenlaista nuudelireseptiä

Oletko koskaan valmistanut dan dan -nuudeleita?

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen innostui tällä viikolla kokkaamaan Mikko Takalan ja Mika Remeksen Streetfood-kirjan ehdoilla. Lopputuloksena syntyi herkullinen nuudeliruoka, joka sopii sekä arkeen että juhlaan.

Porsaanjauhelihasta ja nuudeleista rakentuvaa alkuperäisreseptiä bloggaaja hieman muokkasi – miellyttämään vielä enemmän hänen omaa makuaan.

– Reseptiä on oiottu, jotta siitä on saatu arkeenkin näppärästi mahtuva herkku, Kinnunen kertoo.

Katso vinkit nuudeliherkun valmistamiseen Sivumaku-blogista täältä!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme