Mainos
Mainos

Asiakas joutui maksamaan tyhjästä McDonald’sissa – kirjaimellisesti

Englantilaisen teinin twiitti erikoisesta tempauksesta keräsi jopa 150 000 tykkäystä Twitterissä.

Jokainen haluaa varmasti saada rahoilleen vastinetta, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi summa. Joskus tyhjästä voi kuitenkin joutua maksamaan: näin kävi nuorelle miehelle Länsi-Englannissa.

17-vuotias teini teki McDonald’sissa tilauksen, jossa hän ei tilannut mitään, mutta joutui silti maksamaan 99 penniä eli vähän reilun yhden euron. Ari-nimellä kulkeva Twitter-käyttäjä kertoo tapauksesta sosiaalisessa mediassa: "Käytin juuri 99 penniä ei-mihinkään McDonald’sissa". Nuorukainen on sittemmin suojannut twiittinsä.

Useissa pikaruokaloissa voi poistaa hampurilaisesta ne täytteet, jotka eivät ole itselle mieluisia. Colchesterissa, Essexin kunnassa McDonald’sin itsepalvelukoneella asioinut nuori poisti kuitenkin tilatusta juustohampurilaisesta niin sipulit, suolakurkut, juuston, hampurilaissämpylän kuin pihvinkin.

Hän käytännössä poisti siis kaikki ainekset, mitä hampurilainen sisälsi. Lisäksi Ari kieltäytyi lisävaihtoehdoista; ketsupista ja sinapista.

Henkilökunta on varmasti miettinyt hetkisen jos toisenkin erikoista tilausta. Kun nuori meni tiskille hakemaan annostaan, hän sai käteensä McDonald’sin pussin, joka oli tyhjä.

Ari myös twiittasi julkaisemansa kuvan yhteydessä, että tämän twiitin tekeminen maksoi hänelle oikeasti rahaa ja että hän olisi vihainen, jos twiitti ei räjähtäisi eli saavuttaisi suosiota. Teinin twiitti kuitenkin keräsi paljon huomiota, ja maanantaina julkaistu kuva on kerännyt jo yli 150 000 tykkäystä ja 68 000 jakoa.

Kommenteissa Arilta kysytään, miksei hän vain yksinkertaisesti tilannut hampurilaista. Nuori kertoo, että hän halusi varmistaa, ettei purilaisessa olisi suolakurkkua. Silloin hän huomasi, että joka ikisen ainesosan voi poistaa listalta, joten hänen oli pakko kokeilla tätä.

Vastaava tapaus löytyy myös alkuvuodelta, jolloin suosiota keräisi twiitti mieheltä, joka poisti tilauksestaan kaiken muun paitsi juuston. Hän joutui maksamaan tilauksestaan myös 99 penniä.

Lähteet: The Sun, Twitter

 ***

Katso, millainen on hampurilaissämpylän matka tehtaalta lautaselle:


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme