Mainos
Mainos

Asiakas kirjoitti tylyn arvostelun nettiin – ravintolalta käsittämätön reaktio

Brittinaista uhkaa oikeusjuttu hänen Tripadvisoriin jättämänsä palautteen takia. Ravintola, jota palaute koski, on aikaisemminkin uhkaillut asiakkaita, jotka ovat kritisoineet paikkaa.

Ravintolat saavat suurimman osan palautteestaan nettiarvosteluissa. Hyvät ja huonot kokemukset jaetaan tuhansien ja taas tuhansien muiden käyttäjien kesken. Joskus negatiivinen palaute voi aiheuttaa hallaa yritykselle. Kentiläiselle ravintolalle aiheutui korvaamatonta vahinkoa kuitenkin enemmän sen takia, miten he vastasivat saamaansa palautteeseen.

Omistaja kuvasi asiakkaan ruokailun

Kentissä sijaitseva ravintola ja tunnelmallisena hääpaikkana toimiva High Rocks on alkuvuoden aikana joutunut jo useamman kerran myrskyn silmään.

Tammikuussa Felicity Gallagher vieraili pubin puolella ruokailemassa poikansa kanssa. Vierailun jälkeen nainen kirjoitti Facebookissa käyntinsä olleen kehnomman puoleinen ja antoi ravintolalle vain yhden tähden.

Ravintolanomistaja Giuseppe Cappellazzi vastasi naiselle tarkistaneensa turvakameranauhoilta Gallagherin poistuneen paikalta hymyssä suin ja olevansa täysin varma siitä, ettei ruokailussa näin ollen ollut mitään vikaa.

Jo paljon aiemmin James Batup oli kirjoittanut oman arvionsa paikasta. Myöhemmin mies muutti kirjoittamaansa selittäen uudessa viestissä, että oli saanut uhkailuja ravintolan lakimiehiltä ja joutui siitä syystä muokkaamaan sanomisiaan ja lisäämään yhden tähden aiemmasta arvostelusta poiketen.

Ravintola uhkailee jopa vankilalla

Viimeisimmän ja ravintolan kannalta merkittävimmän arvostelun kirjoitti maaliskuussa paikallinen perheenäiti, jonka palaute on sittemmin poistettu yrityksen Tripadvisor-sivulta.

44-vuotias Sarah Gardner kirjoitti ruoan olevan korkeintaan keskinkertaista ja palvelun töykeää. Tällä kertaa ravintolan johtaja selvitti arvostelupäivämääränä tehdyt varaukset, ja koska Gardnerin nimeä ei niistä löytynyt, Cappellazzi väittää naista valehtelijaksi.

Asianajotoimisto lähetti Gardnerille kirjeen, jossa naista uhattiin oikeustoimilla ja mahdollisella vankeudella, ellei tämä peru puheitaan.

Ravintolan omistaja Cappellazzi sanoo naisen arvostelun johtuvan kiusanteosta ja aiheuttaneen hänelle mittavia taloudellisia menetyksiä. Gardner kuitenkin seisoo sanojensa takana, eikä aio antaa ravintolalle parempaa arvosanaa edes uhkailun alla. Naisen tultua julki tilanteen kanssa, useat muutkin ovat kiusanneet ravintolaa antamalla huonoja arvosanoja siitäkin huolimatta, etteivät ole koskaan paikassa käyneet.


Lähde: DailyNews.com.au

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme