Mainos
Mainos

Asiakas tilasi juustohampurilaisen – järjetön nirsoilu muokkasi lopputulosta rajusti: "En ole varma, mitä odotin"

Erään miehen hampurilaistilauksella oli erikoinen päätös.

On tavallista, ettei pikaruokaravintolan hampurilaisen koko sisältö miellytä. Moni asiakas haluaa eroon jostain tietystä ainesosasta. Tuplajuusto ilman suolakurkkuja tai juustohampurilainen ilman sipulia voi olla ihan kohtuullinen pyyntö.

Jos nirsoilu on kuitenkin edellämainittua vakavampaa, voi tilaus olla pettymys jo asiakkaalle itselleenkin. Sen sai kokea eräs mies, joka tilasi McDonald'sista juustohampurilaisen, mutta ilman sipulia, ketsuppia, sinappia, suolakurkkuja, sämpylöitä tai pihviä. Tiedossa ei ole, oliko kyse todella äärimmäisestä nirsoudesta vai kenties testimielellä suoritetusta jekkuilusta.

"Tilasin juuston. En ole varma, mitä odotin", käyttäjänimellä Merchant esiintyvä mies kertoi Twitterissä julkaisemiensa kuvien yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niinpä niin. Kuvista käy ilmi tilausvaatimuksen vääjäämätön lopputulos. Mies sai kun saikin pelkän juuston hampurilaisrasiaansa.

Brittimies myös maksoi juustoviipaleestaan 99 penniä eli juustohampurilaisen täyden hinnan. Halvempiakin juustoja varmasti olisi tarjolla.

Miehen twiitillä on yli 37 000 tykkäystä.

Lähteet: Mirror, Twitter

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme