Mainos
Mainos

Asiakas valitti annoksestaan hätänumeroon – liian pienet simpukat johtivat pidätykseen

Liian pienet simpukat saivat floridalaismiehen niin pois tolaltaan, että hän soitti hätänumeroon – kahdesti.

Nelson Agosto pettyi ravintolassa saamaansa annokseen niin pahanpäiväisesti, että päätti kyseessä olevan hätätapaus – ja soitti hätänumeroon.

– Mies valitti, että hänen syömänsä simpukat olivat niin pieniä, ettei hän halunnut maksaa niistä, kertoi poliisin tiedottaja TCPalmin mukaan.

Nelsonille annettiin kiireettömiä tapauksia käsittelevän linjan numero, johon häntä kehotettiin soittamaan. Eipä kuitenkaan kulunut kuin hetki, kun mies laittoi uudestaan hätänumeron langat laulamaan. Hän ei ollut päässyt läpi kiireettömien tapausten linjalla.

Poliisi pidätti Nelsonin epäiltynä hätänumeron väärinkäytöstä. Viranomaisille mies kertoi rikkeensä johtuneen siitä, että hän oli unohtanut kiireettömien tapausten linjan numeron ensimmäisen soiton jälkeen.

Poliisia selitys ei vakuuttanut ja ärsyyntyminen hätänumeron turhanpäiväisestä käytöstä ilmeisesti oikeutti häpäisemään hätähousun myös julkisessa palvelussa.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Poliisi on pidättänyt Nelson Agoston hätänumeron väärinkäytön vuoksi. Agosto soitti hätänumeroon syötyään ravintola-annoksen, josta halusi valittaa. Olkaa hyvä ja jättäkää hätänumeroon soittaminen hätätapauksia varten, kirjoitti poliisi Twitterissä. 

Lähde: TCPalm, Jezebel

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme