Mainos
Mainos

Asiakkaalta nolo moka ravintolassa – pelasti tilanteen mahtavalla tavalla

Asiakas paikkasi unohduksensa mahtavalla tavalla.

Reddit-käyttäjä dior_show julkaisi Imgur-palvelussa kuvan odottamattomasta kirjeestä, jonka hänen bostonilaisessa ravintolassa työskentelevä ystävänsä vastaanotti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeessä itsensä asiakkaaksi esittelevä henkilö pahoittelee jättämäänsä huonoa tippiä nelihenkisen seurueen suuresta laskusta. Tajuttuaan asian myöhemmin – ja tarkistettuaan tiedon American Expressin tililtään, hän halusi korvata erheensä.

– Olen niin pahoillani – se oli puhtaasti hajamielisyyttä, asiakas kirjoittaa ja kehuu ateriaa ja iltaa onnistuneeksi.

Kirjeen mukaan hän oli laittanut 15 dollaria korvatakseen vahingon.

– Ystäväni sanoi nähneensä niin paljon kauhutarinoita palvelualalta, ettei hän voinut uskoa, että tämä oli totta, Sarah, nainen dior_show-käyttäjänimen takana kertoi Mashable-sivustolle.

– Hänen mielestään se oli oikein ystävällinen ele. Hän on suloinen ja mahtava tarjoilija. Halusin henkilökohtaisesti jakaa tämän tarinan, koska tuntuu, että hyvät teot jäävät usein huomiotta. On hienoa nähdä, että ihmiset tekevät kaikkensa ollakseen kilttejä toisilleen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lähde: Mashable

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme