Mainos
Mainos

Asiakkaalta nolo tippimoka – palasi ravintolaan seuraavana päivänä

Coloradolaisessa thai-ravintolassa koettiin hämmentävä tapahtumasarja, kun asiakas jätti tarjoilijalle muhkeaakin muhkeamman tipin.

Thailicious-ravintola on toiminut Edgewaterissa jo joitakin vuosia. Viime viikonloppuna lojaalista ja tyytyväisetä asiakaskunnasta nähtiin erikoinen esimerkki, kun eräs asiakas jätti syötyään jälkeensä peräti 1088 dollarin tipin.

Tipin saanut tarjoilija kertoi summasta heti ravintolan omistajalle Bee Anantatholle. Tippi oli tarkoitus laittaa purkkiin, johon kaikkien tarjoilijoiden tipit kerätään.

Omistajan mukaan tipin saanut tarjoilija oli tapauksesta innoissaan. Tarjoilija oli lukenut vastaavista tapauksista, mutta ei ollut osannut odottaa omalle kohdalleen osuvan jotain samankaltaista. Useimmiten vastaavissa tarinoissa kerrotut summat olivat sitä paitsi satoja dollareita, eivät sentään yli tuhatta.

Innostusta ja onnea ei kuitenkaan kestänyt kovin kauaa. Tipin jättänyt asiakas palasi ravintolaan heti seuraavana päivänä katuvaisena. Hän pahoitteli tilannetta, pyysi rahojaan takaisin ja kertoi olleensa humalassa ja sekoilleensa siksi summien kanssa. 

Lähde: Mashable

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme