Mainos
Mainos

Baari hermostui katutöiden venymiseen: Pystytti nerokkaan kyltin – "ilmaista olutta"

Yhdysvaltojen Illinois’n osavaltiossa sijaitsevan baarin omistajilla meni hermot jatkuviin katutöihin. He päättivät vauhdittaa asiaa yksinkertaisen nerokkaalla tarjouksella.

Illinois’n Rocfordissa sijaitsevan The Olympic Tavern -baarin edessä on tehty katutöitä kaupungin toimesta jo jonkin aikaa. Tämä on mitä ilmeisemmin häirinnyt myös baarin toimintaa, sillä katutyöt ovat estäneet asiakkaiden sujuvan virran sisälle kuppilaan.

Niinpä baari päätti hieman vauhdittaa kaupungin projektia ja asensi valokylttiinsä houkuttelevan tekstin:

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

– Ilmaista olutta IDOT’in työntekijöille, jos katutyöt ovat valmiina maanantaihin mennessä, kyltissä kerrotaan ja viitataan Illinois’n liikenneviraston työntekijöihin.

The Olympic Tavernin mukaan työntekijät ovat naureskelleet kyltille, mutta eivät kuitenkaan ilmeisesti motivoituneet siitä tarpeeksi. Katutyöt ovat nimittäin jatkuneet ja jatkuneet, vaikka kyltti pystytettiin jo lokakuun alussa.

Kyltti on edelleen paikallaan. Baarin asiakkaat arvelevatkin Facebookissa, että katutyöt venyvät, koska kyltissä ei ole tarkemmin eritelty, mistä maanantaista on kyse.

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme