Mainos
Mainos

Britannian pääministeri raivostutti kansan leivontareseptillään: "Ei ihme, että hän näyttää niin surkealta!"

Britannian pääministeri Theresa May on nostattanut vihaisten kommenttien myrskyn antamalla reseptivinkin haastattelunsa yhteydessä. 

Kun Britannian pääministeri antoi The Sunday Times -lehdelle laajan haastattelun, jossa käsiteltiin aiheita aina Brexitistä harrastuksiin, May tuskin arvasi mistä suurin somemyrsky nousisi – nainen nimittäin onnistui suututtaamaan ihmiset skonssireseptillään. 

May kertoi pitävänsä leipomisesta ja tekevänsä usein skonsseja suvussaan kiertävän reseptin mukaan, johon tulee vain neljä ainesosaa – jauhoja, maitoa, sokeria ja voita tai margariinia. Lisäksi skonssit "paistetaan mahdollisimman kuumassa uunissa". 

Tämä resepti sai brittiläiset vihaisiksi. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Reseptin epämääräisyys ja voin korvaaminen margariinilla on saanut maan leipurit tikahtumaan niin naurusta kuin raivostakin. 

– Theresa May tekee skonsseja noin vähällä margariinimäärällä? Ei ihme, että hän näyttää niin hemmetin surkealta! kirjoittaa Grumpy Girdle -nimimerkkiä käyttävä twiittaaja. 

– Peruskoulu on toinen juttu, mutta skonsseille ei ryppyillä! kirjoittaa toinen. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Myös useat julkisuudessa tunnetut leipurit ovat kritisoineet Mayn reseptiä. 

– Mikäli meidän on elettävä Brexit-Britanniassa, voisimme tukea maataloustuottajia ja leipureita, joiden avulla voimme tehdä Britanniasta suuren, kirjoittaa tunnettu leivontakirjailija ja leipuri Dan Lepard Twitterissä. 

– Pääministerillä oli mahdollisuus nostaa Britannian maataloustuottajia ja neuvoa käyttämään voita ja tuoretta maitoa, Lepard kommentoi vielä myöhemmin FEMAIL-lehdelle. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme