Mainos
Mainos

Ei hävikkiä: Näin hyödynnät kuivahtaneen leivän

Kuivahtanutta leipää ei suorilta käsin kannata heittää pois. Lue, mitä kaikkea leivästä voi vielä tehdä!

Viikolla 37 vietetään niin Leipä- kuin Hävikkiviikkoakin. Sen kunniaksi kannattaa kiinnittää huomiota, mitä tekee jo tuoreutensa menettäneelle vaalealle leivälle. Jos leivän parasta ennen -päiväys on juuri mennyt umpeen, ei sitä tarvitse todellakaan heittää vielä roskiin.

Pienennä perheesi ruokahävikkiä ja lue vinkit vanhentuneen leivän hyötykäyttöön! 

1. Tee kuivista leivänpaloista maukkaita köyhiä ritareita. 

KATSO RESEPTI:  Köyhät ritarit

2. Jos herkutella haluat, leivän- tai kakunmuruista voit valmistaa myös esimerkiksi pappilan hätävara -jälkiruoan. 

3. Tee kuivahtaneesta leivästä krutongit vaikkapa päivällissalaattiin. 

KATSO RESEPTI:  Leipäkrutongit

4. Raasta kuivat leivänkannikat korppujauhoiksi. Voit laittaa korppujauhot pakastimeen odottamaan käyttöä.

MTV LIFESTYLE

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme