Mainos
Mainos

Eihän sinulta puutu kinkunpaiston tärkein väline? Tarkasta heti omasi

Jouluun on alle viikko! Nyt viimeistään on aika tarkistaa paistomittarin toimivuus, jos mielii joulupöytään mehevää joulukinkkua. 

Perinteiseen tapaan valmistettu joulukinkku on edelleen monen mielestä se ainoa oikea joulukinkku. Kellon käytön voi kuitenkin kinkunpaistossa unohtaa, sillä kaikkein tärkein apuväline on paistomittari.

Jos haluat joulukinkustasi varmasti mehevää ja täydellisen kypsyistä, kannattaa ehdottomasti muistaa paistomittarin käyttö. Tarkasta mittarin toimivuus hyvissä ajoin ennen joulua!

Paistomittari työnnetään paistopussin läpi kinkun paksuimpaan kohtaan – siinäkin tapauksessa, että paistaisi hiukan pienemmän palan porsasta. Paistomittari on ainoa keino varmistaa kinkun oikea kypsyysaste.

Tarkasta mittarin toimivuus

Paistomittarin toimivuus on syytä tarkastaa etukäteen, jos se on ollut edellisen kerran käytössä edellisenä jouluna.

Mittarin toimivuus testataan laittamalla paistomittari kuumaan veteen. Jos lämpötila alkaa nousta, mittari toimii. Muistathan, että rikkinäinen mittari voi pahimmillaan pilata joulupöydän pääruokalajin.

Lähde: Euracon

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme