Mainos
Mainos

”En halua tätä” – hulvaton lasten menu naurattaa vanhempia

Yhdysvaltalainen ravintola on listannut ruokalistalleen annoksia, joiden nimet ovat tuttuja jokaisen lapsiperheen ruokapöydästä.

Vanhemmat tietävät turhauttavankin hyvin, että lasten ruokkiminen on välillä tuskastuttavaa puuhaa. Milloin kullannuppu ei halua mitään vihreää, milloin ei mitään sitkeää, milloin mitään toista ruoka-ainetta koskettavaa.

Lapset pitää kuitenkin ruokkia ja yhdysvaltalainen ravintola onkin tuonut lasten ruokalistalleen klassisia annoksia, jotka maistuvat useimmille pikkuisille. Ruokien nimet eivät kuitenkaan erityisen tyypillisiä ja lapsi voi nirsoillessaan tilata vahingossa itselleen annoksen.

"En halua tätä"

Annos nimeltään ”Ei kiinnosta” sisältää ranskalaisia leivitetyn kanan kanssa, ”En ole nälkäinen” -ateria taas paahtoleipää juustolla sekä ranskanperunoita. Mikäli lapsi kertoo, ettei halua tätä, kiikutetaan naperon eteen kalapuikkoja ja – yllätys, yllätys – ranskalaisia. Suosituin lastenannos on ”En tiedä” eli hot dog ranskalaisilla.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ravintolan omistajien mukaan ruokalistan tekemisessä heitä ovat innostaneet omien lastensa ruokailutapojen ja annosten tarkasteleminen. 

Menun nouseminen somehitiksi yllätti ravintoloitsijat, jotka uskovat suosion johtuvan siitä, että he ovat pukeneet sanoiksi vanhempien ajoittain tuntemat ajatukset.

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme