Mainos
Mainos

"Ensimmäisenä maailmassa" – Taco Bellin listalla yksi erikoisruoka, jota saa vain Suomesta

Amerikkalaisen pikaruokaketju Taco Bellin ensimmäinen ravintola Suomessa avautuu torstaina.

Tacon ystävien odotus on vihdoin päättynyt, kun amerikkalaisketju Taco Bellin ensimmäinen ravintola Suomessa avautuu Helsingin Kalevankadulle torstaina 9.11. Taco Bellin tuo Suomeen hotelli- ja ravintola-alanyhtiö Restel, joka vastaa myös muun muassa Burger Kingin ja Rax Pizzabuffetin toiminnasta maassamme.

Taco Bell -ketjulla on tällä hetkellä noin 6500 ravintolaa 26 eri maassa. Taco Bellin valikoimiin kuuluvat tacojen lisäksi burritot, quesadillat ja nachot.

Helsingin keskustan ravintola aukeaa 9.11.. Sellon Taco Bell avaa ovensa 16.11. ja Ison Omenan 23.11

Ravintolan ruokalista sisältää valikoiman Taco Bellin klassikkoannoksia, kuten Crunchy Tacon, Quesadillan, Nachos Supremen sekä Crunchwrap Supremen. Suomalaiset ovat inspiroineet pikaruokaketjua räätälöimään pohjoiseen makuun sopivan Fresh Burriton, jossa pääosassa ovat tuore salaatti sekä quacamole- ja pico de gallo -kastikkeet.

Myös Suomessa jylläävä kasvisruokabuumi on huomiotu ketjun ravintoloissa:

– Klassikoiden lisäksi olemme huomioineet suomalaisten kuluttajien mieltymykset ja valikoimaan kuuluu ensimmäisenä maailmassa myös nyhtökauratuotteet, ketjun tiedotteessa kerrotaan.

Makuja.fi käy tutustumassa Helsingin Taco Bell -ravintolaan keskiviikkona ja aiheesta luvassa lisää iltapäivän aikana. 


  

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme