Mainos
Mainos

Entistä paremman seksielämän salaisuus: Lisää 3 raaka-ainetta ruokavalioosi

Tietyt ruoka-aineet voivat vaikuttaa positiivisella seksielämään, vaikka ei heti uskoisi. Testaa, löytyykö ratkaisu entistä parempaan seksielämääsi lautaselta ja syö jatkossa enemmän näitä raaka-aineita!

Valkosipuli

On yllättävää, että valkosipulia pidetään lempeä liekittävänä ruokana ottaen huomioon sen maineen pahanhajuisen hengityksen luojana. Todellisuudessa valkosipuli on kuitenkin ollut tunnettu sukuviettiä kiihottavana aineena jo muinaisen Egyptin aikoihin.

Valkosipulissa on erittäin paljon allisiinia, joka parantaa veren virtausta tehden sinusta valppaamman, parantaen kestävyyttäsi ja antaen sysäyksen energiaa. Täydellinen valinta petipuuhia ajatellen siis!

Hunaja

Keskiajalla ihmiset nauttivat hunajajuomia parantaakseen seksuaaliviettiään.

Muinaisessa Persiassa pariskunnat käyttivät kokonaisen kuukauden häiden jälkeen juomalla hunajaisia juomia. Uskottiin nimittäin, että se auttaisi tekemään avioliitosta menestyksekkään. Siitä termi 'honeymoon', kuherruskuukausi.

Hunajassa on paljon B-vitamiineja ja booria, joita miehet tarvitsevat testosteronin muodostamiseen.

Inkivääri

Inkivääriä pidetään voimakkaana sukuviettiä kiihottavana aineena, joka parantaa seksuaalista kyvykkyyttä. Sen tuoksun uskotaan stimuloivan verenkiertojärjestelmää helpottaen näin veren virtausta joka puolelle elimistöä. Se auttaa myös palauttamaan voimat sairastamisen jälkeen.

Hauduta inkivääriä kuumassa vedessä, lisää vähän sitruunaa ja hunajaa, ja nauti tästä vastustuskykyä lisäävästä juomasta.

Lähde: Healthista 

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme