Mainos
Mainos

Epäsosiaalisen suomalaisen unelma? Näin toimivat ruokakauppojen uudet älykärryt!

Ruokaupassa asiointi voi olla tulevaisuudessa yhä digitaalisempaa kun suomalaiset älyostoskärryt yleistyvät kovaa vauhtia.

Suomalaisen Smarcart-yrityksen suunnittelemat älykärryt on otettu käyttöön jo useammassa ruokakaupassa. Älykärryjä hyödyntää muun muassa helsinkiläinen K-Supermarket Arabia.

Ruokakaupassa asioiva voi tallentaa älykärryn näytölle oman kauppalistansa tai etsiä kärryistä reseptivinkkejä. Kun näytöltä valitsee vaikka lihapullien reseptin, nappaa älykärry automaattisesti reseptin ainekset ostoslistalle.

Älykärryjen avulla asiakas pystyy myös suunnistamaan kaupassa. Näytössä on kartta, jonka avulla näkee, mistä hyllyväliköstä mikäkin tuote löytyy.

Lopuksi voit maksaa ruokaostokset esimerkiksi itsepalvelukassalla. Älykärryjen ja itsepalvelukassan yhdistelmä lieneekin monen epäsosiaalisen suomalaisen unelma: Enää kaupassa ei tarvitse kommunikoida tai asioida kenenkään kanssa, vaan ostokset voi hoitaa digitaalisesti yksin. 

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme