Mainos
Mainos

Erä kasvisrasvalevitettä myyntikieltoon – vaara allergikoille

Unilever Finland Oy vetää myynnistä kolme erää kasvirasvalevitettä, tiedottaa Evira.

Tuotemerkillä Becel Gold myytyä 600 gramman pakkauksissa olevaa levitettä on tuotu maahan erehdyksessä vain ruotsinkielisin pakkausmerkinnöin. Tuote sisältää muun muassa kirnumaitoa, joten se voi aiheuttaa allergisen reaktion tälle ainesosalle allergisille henkilöille.

Maahantuoja huomasi virheen itse, eikä asiasta ole tullut kuluttajapalautteita. Tuote-erät ovat olleet myynnissä 12.12.2012 alkaen. Maahantuoja on asettanut erät myyntikieltoon ja aloittanut takaisinvedon myyntipisteistä.

Unilever Finland Oy pyytää edellämainitulle ainesosalle allergisia tuotteen ostajia palauttamaan tuotteen kansi, jossa on valmistuserätunnus ja lähettämään se alla olevaan asiakaspalauteosoitteeseen. Tuotteen voi hävittää sekajätteeseen.

ASIAKASPALAUTUS 6044989
Unilever Finland Oy
Kuluttajaneuvonta
PL 96
00101 Helsinki

(MTV3)

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot