Mainos
Mainos

Erikoinen lasagne: Korvaa jauheliha yllättävällä ainesosalla

Lasagne on klassinen italialainen herkku, jota Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen suosittelee tuunaamaan rohkeasti.

– Lasagne on moninaisuudessaan kutkuttavan mielenkiintoinen ruoka, Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen toteaa.

– Sen voi tehdä tuhdin lihaisana tuntikausia hitaasti haudutellusta ragu-kastikkeesta. Napolilaiseen tai bolognalaiseen (jauheliha)tyyliin. Sen voi höystää sesongin raikkailla kasviksilla tai sienikautta juhlistamalla. Kastikkeen voi tehdä tomaattipohjalle tai maitoon. Tai molempiin, bloggaaja listaa.

Lihaisan lasagnen lisäksi bloggaaja suosittelee kokeilemaan kasvisversiota lasagnesta ja korvaamaan jauhelihan suomalaisille hieman tuntemattomammalla ainesosalla, punasikurilla.

Nappaa punasikurilasagne-resepti Sivumaku-blogista!

MTV LIFESTYLE

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme