Mainos
Mainos

Erikoinen somevillitys leviää: "Laiskat äidit" kilpailevat surkeimmilla aterioillaan

Äidit ovat innostuneet laittamaan sosiaaliseen mediaan kuvia nopeasti tehtävistä ”laiskan äidin” aterioista, joita he ovat tarjonneet lapsilleen.

Aina ei jaksa kokata terveellistä ja pitkän kaavan kautta. Sen näyttävät sadat äidit nyt sosiaalisessa mediassa. Kuvien ohessa äidit kertovat muun muassa saavuttaneensa laiskuuden huipentuman. Kuvissa vilisee niin valmisnuudeleita kuin pastaa juustoraasteella.

Makuja.fi:n kuvahaaste:

Oletko sinäkin toisinaan "laiska äiti" tai "laiska isä", kun kyse on ruoanlaitosta? Kommentoi jutun alle tai lataa kuva laiskasta ateriastasi sosiaaliseen mediaan hashtagilla #laiskaäiti tai #laiskaisä.

Lapsille ruoat maistuvat kuitenkin mainiosti varsinkin, kun äidit paljastavat kutsuvansa aterioita lapsilleen esimerkiksi nimillä "italialainen täydellisyys", "taco-vene" tai "pulleat pizzataskut".

Ilmiö sai alkunsa australialaisäidin Facebook-ryhmään laittamasta viestistä viime viikolla. Viestissä hän kysyi, löytyykö muualtakin tänä iltana laiskoja äitejä. Postaus sai satoja tykkäyksiä ja kommentteja. 

Lähde: Daily Mail

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme