Mainos
Mainos

Erinomainen ruoka vaikka itsenäisyyspäiväksi: "Helppoa luksusta, eikä niin kallistakaan"

Oletko sinä koskaan valmistanut ruokaa hummerista? Sivumaku-blogin Jani Kinnunen kokeili hummerinvalmistamista ensimmäistä kertaa ja yllättyi positiivisesti.

– Hummeri Thermidor on ikityylikäs herkku, jolla kannattaa hurmata vaikkapa pikkujouluissa tai Suomen satavuotisjuhlissa. Hummerin käsittelyä on turha pelätä, tämä oli jo tällä ensimmäiselläkin kerralla varsin helppo ruoka tehdä. Hintakaan ei ole aina kova, jos käytät pakastehummeria, Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen kirjoittaa.

Koska Suomesta ei pahemmin tuoretta hummeria löydy, on pakasteversio oiva valinta raaka-aineeksi. Makueroa pakaste- ja tuoretuotteen välillä on Kinnusen mukaan yhtä paljon kuin katkaravuissa. 

– Tuore katkis on yllättävän makea ja pehmeä - yllättävän erilainen kuin pakastettu ”serkkunsa”. Hyvä puoli on taas, että myös kylmäkäsittelyn käynyt katkarapu on hyvää. Samoin kuin hummeri. Se ei ole yhtä mehevä eikä lihaa pysty repimään yhtä himokkaasti kuin tuorekamassa, mutta maku… se on silti erinomainen.

Mutta mikä ihmeen Hummeri Thermidor? Lue lisää herkusta ja katso resepti Sivumaku-blogista. 
Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme