Mainos
Mainos

Ethän pidä olutlasia pöydällä? Näin olut tulisi oikeasti kaataa tölkistä tai pullosta

Tiedätkö sinä, kuinka olut kaadetaan lasiin kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti? Katso video, jolla asiantuntija näyttää oikean tekniikan.

Sinebrychoffin olutasiantuntija Aniko Lehtinen opasti Makuja.fi:lle, kuinka olut kaadetaan oikeaoppisesti lasiin.

Olennaisinta oikeassa tekniikassa on se, että lasia ei suinkaan pidetä kaatovaiheessa pöydällä, vaan se otetaan käteen – samaan tapaan kuin pullo tai tölkkikin.

Kun olut kaadetaan oikeaoppisesti, hiilidioksidi pysyy juomassa ja muodostaa kauniin kannen oluen päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme