Mainos
Mainos

Etkö halua hampurilaiseesi suolakurkkua? Ota tämä asia huomioon

Jos pikaruokaravintolassa tekee erikoistilauksen – eli ostaa esimerkiksi hampurilaisen ilman suolakurkkua – on hyvä tietää, että tilauksen valmistuminen voi viedä aikaa hetken kauemmin kuin tavallisen hampurilaisen kohdalla.

Pikaruokaravintoloiden työntekijöille on Suomessa tullut tutuksi se, että asiakas haluaa tilata hampurilaisensa ilman suolakurkkua. Hesburgerin varatoimitusjohtava Jari Vuoti muistelee, että vuosikymmeniä sitten harva teki erikoistilauksia tullessaan hampurilaiselle.

– Se on joka päivä yleisempää. Itse olen yli 20 vuotta sitten aloittanut Hesburgerin kassan takana asiakaspalvelussa ja silloin suurin osa asiakkaista osti sitä, mitä oli tarjolla ja valmiina, Vuoti muistelee.

TIESITKÖ? Hesburgereissa useimmiten erikoistilauksen tekevät suomalaiset haluavat hampurilaisensa ilman suolakurkkua tai sipulia. Myös hampurilainen ilman ketsuppia tai tomaattia on yleinen erikoistilaus.

Erikoistilaus valmistetaan alusta asti erikseen

Jos hampurilaisensa tilaa ilman suolakurkkua – tai vaikka ranskalaisensa ilman suolaa – on syytä varautua hetken odotteluun. Syy siihen, miksi erikoistilausten tekemisessä kestää tavallisten tuotteiden valmistamista kauemmin, on se, että jokainen erikoistilaus valmistetaan alusta saakka vasta tilauksen tekemisen jälkeen.

– Aina kun tehdään yksittäinen tuote, niin normaali prosessi keskeytyy, sillä tuote ei ole valmiina asiakasta odottamassa. Vasta siinä vaiheessa, kun keittiö saa tiedon, ruvetaan tuotetta tekemään, Vuoti kertoo.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme