Mainos
Mainos

Finavia vinkkaa: Näin syöt alle kympillä Helsinki-Vantaan lentokentällä

Finavia julkaisi nettisivuillaan vinkkejä, miten Helsinki-Vantaan lentoasemalla voi syödä edullisesti alle kympillä.

– Lentomatkustaminen aiheuttaa omanlaiset haasteensa. Yksi näistä on itsensä ruokkiminen niin, että pysytään kiinni tietyssä budjetissa, Finavian englanninkielisessä vinkkiartikkelissa todetaan.

Finavian mukaan ei voi kiistää, että lentokentällä voi olla hankaa löytää edullista ruokaa ennen lennolle lähtöä. Vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa jopa hintavalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Tässä Finavian vinkit lentokentällä syömiseen alle kympillä:

Alepa

Jos haluat syödä mahan täyteen tuhlaamatta liikaa. Finavian mukaan Alepasta saa koostettua kevyn aterian alle kympillä. Ostoskoriin voi napata esimerkiksi kinkku-juusto-sandwichin (3,95€), Valion jogurtin (0,5-, pullon Bonaquan vettä sekä patukan Helsingin suklaatehtaan luomusuklaata.

Moi! Helsinki

Täältä saat lämpimiä toasteja hintaan 7,9 euroa ja voit ottaa kylkeen esimerkiksi kahden euron kokiksen.

Ulappa

Ravintolassa on valikoima ruis- ja patonkisandwicheja, focacciaa ja panineja hintaan 8,5 €. Salaatti maksaa vain hieman yli kympin, 10,3 €.

The Oak Barrel

Matkailijoiden suosimasta baarista saa myös ruokaa! Kokeile lihapiirakkaa (4,9€), vetyä (6,9€) tai vaikka hodaria (4,5€)

Katso loput vaihtoehdot Finavian sivuilta. 

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme