Mainos
Mainos

Friteerattu kana kirvoitti keskustelun Donald Trumpista: "Yksi syy lisää siihen, ettei hänestä pitäisi tulla presidenttiä!"

Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin Twitteriin lisäämä kuva herkutteluhetkestä herättää huomiota sosiaalisessa mediassa.

Donald Trumpin iltapalahetki Kentucky Fried Chicken -pikaruokakerjun friteerattujen kananpalojen äärellä on päätynyt Twitterissä ihmetyksen kohteeksi.

– Mahtava iltapäivä Ohiossa ja mahtava ilta Pennsylvaniassa – lähdemme nyt. Nähdään huomenna, Virginia! Trump twiittasi.

Twiittinsä yhteyteen Trump lisäsi kuvan herkutteluhetkestään. Tämä sai Twitter-käyttäjät innostumaan, sillä Yhdysvalloissa on tapana käydä small talkia siitä, kummat kananpalat ovat enemmän mieleen: Kentucky Fried Chickenin vai toisen pikaruokayrityksen, Popeye'sin. Trumpin mielipide tähän ikuisuuskysymykseen selvisi kuvan myötä, sillä hänen edessään komeilee kulhollisia Kentucky Fried Chickenin herkkuja.

– Donald Trump syö mieluummin KFC:n kuin Popeye'sin tuotteita – eli tässä on yksi syy lisää siihen, ettei hänestä pitäisi tulla presidenttiä! yksi Twitter-käyttäjä kommentoi.

– En voi uskoa, että Trump syö KFC:n tuotteita! Popeye's on niin paljon parempi! Mikä häviäjä, toinen Twitter-käyttäjä sanailee.

Kuvasta selvisi niin ikään, että presidenttiehdokas syö sormisyötävinä tunnettuja kananpaloja haarukalla ja veitsellä – ja tämä villitsi kommenttitulvaa entisestään.

– Trump on todella tavallinen. Hän syö KFC:n tuotteita yksityiskoneessaan haarukalla ja veitsellä – ihan niin kuin me kaikki muutkin, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.

Lähde: Fox News

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme