Mainos
Mainos

Gloria: Murun perustajilta uusi ravintola Helsinkiin

Suuren suosion saavuttaneen ravintola Murun perustajat avaavat keväällä uuden ravintolan Helsinkiin, kertoo Glorian ruoka&viini.

Glorian ruoka&viini -lehden saamien tietojen mukaan ravintola Murun perustajat laajentavat toimintaansa ja avaat toisen ravintolan Helsinkiin pääsiäisen tienoilla. Uuden, Pienelle Roobertinkadulle avattavan ravintolan työnimeksi on annettu Pastis ranskalaisen anisviinan mukaan.

– Anisviina pastis on ranskalainen aperitiiviklassikko. Tavoitteena onkin saada ravintolaan samaa henkeä, jota löytyy persoonallisista ja laadukkaista keskieurooppalaisista pistäytymispaikoista. Toki nimi voi myös viitata pastissiin eli mukaelmaan, Murun sommelier Samuil Angelov kommentoi Glorian ruoka&viini-lehdelle.

Angelovin mukaan uudesta ravintolasta ei tule Murun kopiota, vaan tarkoituksena on luoda täysin omanlaisensa konsepti. Ravintolassa tulee muun muassa olemaan joka ilta noin kymmenisen paikkaa vapaana ilman varausta piipahtavia asiakkaita varten. Lounastakin tarjoilevan ravintolan ruokafilosofiassa keskityään selkeisiin linjoihin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Fredrikinkadun Ravintola Murun toiminnasta vastaavat edelleen Henri Alén ja Nicholas Thieulon. Timo Linnanmäki sen sijaan siirtyy Pastisin keittiömestariksi ja sommelier Samuil Angelov sukkuloi molempien ravintoloiden välillä.

Lähde: Gloria.fi

(MTV3)

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot