Mainos
Mainos

Grillaa leivät huippukokin tyyliin – herkullinen lopputulos!

Huippukokki Risto Mikkola vinkkaa Huomenta Suomen kesäisessä Grilli-sarjassa, että myös leipää voi grillata.

Harvalla tulee mieleen laittaa leipää grilliin, mutta simppelillä reseptillä huolella valittu maalaisleipä paistuu grillin lämmössä rapsakaksi ja maukkaaksi seuralaiseksi ruoalle. Risto Mikkolan reseptillä grillileipä saa makua valkosipulista ja lipstikasta.

Kokeile rohkeasti reseptiä!

Grillileipä Risto Mikkolan tapaan

hyvää maalaisleipää
valkosipulinkynsi
½ puntti lipstikkaa, hienonnettuna
öljyä

Leikkaa maalaisleivästä sentinpaksuisia viipaleita. Sivele viipaleet öljyllä ja grillaa niitä hetki grillissä. Hiero rapeisiin leipiin valkosipulia pintaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Aateloi leivät lipstikalla. 

Katso videolta vinkit siihen, millainen salaatti sopii grillattavaksi!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme