Mainos
Mainos

Grillaaminen vie vain minuutin – kokeile terveellistä lisuketta lihalle!

Tiesitkö, että myös salaattia voi grillata? Terveellinen herkku sopii erityisen hyvin lihan seuraksi.

Keittiömestari Risto Mikkola loihti Huomenta Suomen Grilli-sarjassa grillissä kypsyvän aterian, jonka kruunasivat grillatut salaatit. Mikkola kertoi vinkkinsä siihen, kuinka kesän kevyt herkku, grillattu salaatti, valmistuu.

– Kannattaa valita romainesalaattia tai sydänsalaattia – ja pieniä keriä! Mikkola vinkkaa.

Salaattia grillatessa ei tarvitse myöskään käyttää kohtuutonta aikaa grillaamisen parissa.

– Tämä on hyvin yksinkertaista, leikataan vaan salaatti puoliksi, pikkasen kostutetaan öljyllä pintaa ja lopuksi ihan nopea grillaus – noin minuutin ajan, Mikkola kertoo.

Katso videolta, kuinka salaatit valmistuvat grillissä!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme