Mainos
Mainos

"Guacamolea" jälkiruokadippinä – testaa makea resepti

Jos avokado on herkkuasi, mutta guacamole jo kyllästyttää, testaa makeampi "guacamole".

Avokado-juustokakkudippi on väriltään kauniin vaaleanvihreä, mutta maultaan makea ja täyteläinen. Dipissä on yhdistelty avokadoa ja kondensoitua maitoa – tämä yhdistelmä on suosittu filippiiniläiskeittiöissä. 

Dippi sopii mainiosti graham-keksien ja mansikoiden dippaukseen. Varmista vain, että tarjoilet dipin huoneenlämpöisenä, jotta se on koostumukseltaan pehmeää ja täyteläistä.

Avokado-juustokakkudippi

Tarvitset:

1/2 avokado
reilu 1 dl tuorejuustoa
reilu 0,5 dl kondensoitua maitoa
vaniljauutetta maun mukaan

Tee näin: Sekoita ainesosat sauvasekoittimella, kunnes dippi on koostumukseltaan tasaista.. Tarjoile keksien ja mansikoiden kera.

Lähde: Mashable

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme