Mainos
Mainos

Haluatko laihtua? Asiantuntija: Tilaa baarissa olut

Laihduttajan kannattaa välttää alkoholia kokonaan, mutta mikäli juomattomuus ei ole mieleinen vaihtoehto, kannattaa asiantuntijan mukaan valita tölkillinen light-olutta. 

Moni laihduttaja tilaa tiskiltä vodkan vichy-vedellä tai spritzerin, joka on valkoviini vichyllä, mutta asiantuntijan mukaan drinkkien sijaan turvallisin valinta on tölkillinen light-olutta. 

Ravitsemusterapeutti Karin Anselin mukaan oluen tilatessasi tiedät mitä saat, kun taas drinkkien tuoteselostetta ei ole saatavilla. 

– Juomasekoitukset voivat olla mysteerejä – et voi tarkasti tietää mitä ne sisältävät, minkä vuoksi niissä voi olla paljon kaloreita, Ansel kertoo This is Insider -sivustolle. 

Drinkkien sijaan Ansel kehottaa tilaamaan ravintolassa tölkitetyn light-oluen, sillä se pitää annoskoon hallinnassa ja tiedät tarkasti juomasi kalorit. 

Erityisesti Ansel kehottaa varomaan sokeroituja juomia, kuten makeita drinkkejä ja siidereitä. Kevytolut sisältää noin 100 kaloria per tölkki, mutta drinkissä voi olla satoja kaloreita. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme