Mainos
Mainos

Haluatko parantaa vastustuskykyäsi? Kokeile näiden ruokien tehovoimaa!

Vahva vastustuskyky on seurausta koko vuoden terveysteoista: hyvää tekevästä ruoasta, säännöllisestä liikunnasta ja levosta. Jos haluat ottaa loppukirin, kokeile näiden ruokien tehovoimaa. 

Miten buustata vastustuskykyä vielä viime metreillä? Nämä ruoat ovat täynnä ravinteita. 

Metsämarjat

Suomalaisissa marjoissa on runsaasti vitamiineja ja hiveinaineita – esimerkiksi Lapin helmi, eli lakka, sisältää kymmenkertaisen määrän C-vitamiinia appelsiineihin verrattuna. Nauttimalla mukillisen lakkaa saat yhtä paljon C-vitamiinia kuin ämpärillisestä appelsiineja, joten hilla jos mikä auttaa taistelemaan pöpöjä vastaan. 

Inkivääri

Tuore inkivääri tunnetaan tulehduksia vähentävänä ruoka-aineena, mutta sen tiedetään myös auttavan niiden ehkäisyssä. Raasta tuoretta inkivääriä vaikkapa smoothien joukkoon, niin saat taatusti tehoja flunssakauteen. 

Raa'at kasvikset

Raa'at kasvikset ylipäätään auttavat tehostamaan aineenvaihduntaa. Kun syöt vihreät ja värikkäät herkut kypsentämättömänä, niiden ravintopitoisuus ei vähene ja saat kasviksista täydet hyödyt irti. 

Lehtikaali

Lehtikaali ei suotta ole pinnalla tällä hetkellä, sillä se on täynnä rautaa ja C-vitamiinia. Sitä ei kuitenkaan saa syödä liikaa, vaan maltti on valttia. 

Pähkinät ja siemenet

Ruoka, joka sisältää uuden elämän ainekset, ei taatusti ole epäterveellistä. Moni laihduttaja välttelee pähkinöitä, sillä ne ovat kaloripitoista naposteltavaa, mutta niiden tuomat terveyshyödyt ovat taatusti ylitse muiden. Pähkinöissä ja siemenissä on runsaasti hyvää tekevää rasvaa, joka on välttämätöntä myös laihduttajille. 

Kreikkalainen ja turkkilainen jogurtti

Saamme jatkuvasti lisätietoa siitä, miten ruokavalio vaikuttaa suoliston tasapainoon ja miten suolisto puolestaan vaikuttaa koko kehoomme. Jos haluat auttaa suolistoasi voimaan paremmin, turkkilainen ja kreikkalainen jogurtti ovat hyviä tuotteita. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme