Mainos
Mainos

Haluatko tehostaa rasvanpolttoa? Syö näitä ruokia samaan aikaan!

Tiettyjä ruokia yhdistelemällä on mahdollista tehostaa laihtumista.

Nutrition Journalissa julkaistu tutkimus osoittaa, että resistentti tärkkelys ja proteiini ovat täydellinen, rasvanpolttoa kiihdyttävä yhdistelmä laihduttajille. Resistenttiä tärkkelystä löytyy esimerkiksi vihreistä banaaneista sekä kylmistä perunoista, pavuista ja riisistä.

Tutkimuksessa eripainoiset naiset söivät pannukakkuja, joista osa oli tehty proteiinijauheesta ja tavallisista jauhoista ja osa proteiinijauheesta ja resistentistä tärkkelyksestä. Resistentistä tärkkelyksestä ja proteiinijauheesta tehtyjä pannukakkuja syöneillä naisilla oli enemmän kylläisyyshormonia elimistössään syömisen jälkeen. Lisäksi he polttivat enemmän rasvaa. Rasvanpoltto oli jopa 30 prosenttia tehokkaampaa kuin muunlaisten pannukakkujen jälkeen. 

Resistentillä tärkkelyksellä on todettu lukuisia terveyshyötyjä, se muun muassa täyttää vatsaa ilman suurta energiamäärää ja ruokkii elimistön hyvää bakteerikantaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme