Mainos
Mainos

"Haluatteko, että minä kuolen?" – salaatista löytyneestä madosta älytön asiakaspalaute

Brittinaisen ällöttävä löydös Sainsbury's-ruokakauppaketjun salaatista johti keskusteluun, josta ei huumoria puuttunut.

Leila Jayne Daly‎ kertoo löytäneensä vastikään ostamastaan salaatista madon. Sen sijaan, että Daly olisi vain heittänyt salaatin roskiin ja jättänyt kaupalle aiheesta tavallisen palautteen, hän kirjoitti yrityksen Facebook-seinälle epätavallisen viestin.

Näin brittinainen kirjoitti löydöksestään ruokakauppaketjun Facebook-seinälle: 

"Arvon Sainsbury's,

Surullisin mielin minä kerron teille, että salaattinne teki minusta lihavan.

Tänään menin keittiööni nälkäisenä valmistamaan lounasta. Kun avasin salaatin, huomasin, että joku oli jo syönyt sitä. Mutta kuka – saanko kysyä? Se oli tämä pieni mato.

Kuten voitte kuvitella, olin aivan kauhuissani. Lapseni alkoi itkemään, kissani löivät päätään seinään, tuhrin itseni, aviomieheni otti eron – se oli aivan hullua.

Istuin lattialla itkemässä hieman yli tunnin. Kunnes turvonneena ja punaisena annoin periksi ja söin hampurilaisen. Tämä johtui ainoastaan siitä, että en voinut syödä salaattia, jonka ostin teiltä. Tämän vuoksi lihosin välittömästi 76 kiloa. Tämä ei ole mitenkään minun syytäni, vaan yksin matoisen salaatin vika.

Millainen yritys sallii madot sellaisessa ruoassa, joka tulee maasta? Haluatteko, että minä kuolen? Mitä, jos saan matoja ja ne syövät sisälmykseni ja lapseni menettävät äitinsä? Teidän pitäisi hävetä! Koska epäonnistuin ihmisenä, minusta on tullut lihava prostituoitu. Ja tämä kaikki on yksin teidän vikanne.

Otin kuvan sen illallisen kanssa, jonka olisin nauttinut, jos en olisi törmännyt ikävään matoonne.

Hävetkää. Antakaa koko henkilökunnallenne potkut. Sulkekaa koko yritys. Ei ole mitään muuta vaihtoehtoa.

Vilpittömästi,

Leila Daly" 

Dalyn sivaltavaan palautteeseen ruokakauppaketju vastasi vähintäänkin yhtä nasevasti:

"Hei Leila,

Voi miten ikävä tilanne. Voi mato parkaa, kun salaatin syöminen on sen elämän ainoa sisältö ja nyt se näyttelee pääroolia kauhuelokuvassa. Toivon, että olet onnistunut rauhoittamaan lapset kertomalla heille, että tilanteessa on myös hyviä puolia. Tarkoitan, että madothan ovat hyviä lemmikkejä, vai mitä?

Täytyy sanoa, että 76 kilon painonnousu yhden hampurilaisen vuoksi on aikamoinen saavutus ja kuulostaa uskomattomalta.

Oliko hampurilainen meidän myymämme? Kuvasi huomioon ottaen teet aikamoisia salaatteja, ehkäpä salaatit voisivat olla seuraava liikkeesi urallasi?

On selvää, että meidän pitäisi hirttäytyä, eivätkä madot todellakaan kuulu salaattiin, mutta vaihtoehtona koko puljun sulkemiselle ja työsuhteiden päättämisille ehdottaisin, että me antaisimme sinulle hyvityksen, johon lisäisimme vähän ekstraa, jotta saat ruokittua uuden ystäväsi ja ostaisit itsellesi jotain kivaa meidän piikkiimme. Laita meille yksityisviestiä, niin voimme keskustella asiasta.

Ross"


Lähde: Facebook


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme