Mainos
Mainos

Hampurilaisia kotiovelle? Hesburgerista voi tilata nyt ruokaa kotiinkuljetuksella

Hampurilaisaterian saa nyt tilattua kotiovelle.

Jos olet joskus haaveillut perinteisestä hampurilaisateriasta kotiin kuljetettuna, se on nyt mahdollista. Pikaruoan ystävät ilahtunevat kuullessaan, että Hesburger aloittaa yhteistyön kotiinkuljetuspalvelu Foodoran kanssa.

Pikaruokaravintolan tuotteita saa tilattua valikoiduista Hesburgereista Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Ruokaa voi tilata Android- ja iOS-sovelluksella tai Foodoran nettisivujen kautta. Ruokalähetit tuovat aterian kohteeseen.

– Lähdimme tähän yhteistyöhön Foodoran kanssa, koska meillä on ulkomailta hyviä kokemuksia kotiinkuljetuksesta. Odotamme mielenkiinnolla, millaisia tuloksia saamme aikaan Suomessa, toteaa Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti tiedotteessa.

Oletettavaa on, että ainakin Kerrosateria tulee olemaan suomalaisten tekemien tilausten joukossa.

– Hesburgerin myydyin hampurilainen on kerroshampurilainen, jonka suosion salaisuus on yksinkertaisesti maku. Muita vakiovalikoiman suosikkeja ovat Megahampurilainen ja juustohampurilainen, Vuoti kertoi Makuja.fille vuonna 2015.

Lähde: Hesburger

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme